Review Scents & Co. Perfume Secara Langganan

Review Scents & Co

Ini review Scents & Co dengan pembelian perfume secara langganan yang Shai fikir ni suatu cara yang bijak.Perfume secara langganan? Pertama kali dapat tahu terdetik Shai fikir ni suatu cara yang bijak. Simply brilliant untuk orang yang jenis berkira nak belanja kat diri sendiri sebab bab perfume Shai suka ja sebab ia salah satu cara untuk ekspresi personaliti. Tapi tulah, sebotol perfume harganya […]

Continue Reading

Review Hada Labo AHA BHA Cleanser

review Hada Labo AHA BHA Cleanser, glycolic acid

Post ini khas untuk berkongsi review Hada Labo AHA BHA Cleanser ni ya. Sebab ada beberapa lama tu kita teringin juga nak merasa produk yang ada asid ni tapi tengok The Ordinary pun ohemgee harganya. Mujurlah ada berdoa sikit nak merasa tu, esoknya pula Watsons buat sale. Manifestasi gitu alhamdulillah. Untuk bacaan menyeluruh tentang AHA dalam pencuci muka, baca sini. […]

Continue Reading

Review Vakum Philips Power Cyclone 5

Lepas beberapa ketika, review Philips Power Cyclone 5 ni tersedia dan dalam kesimpulan mudahnya Shai suka dengan vakum ni kerana beberapa faktor. Cerita asalnya, sebab sebelum ni vakum ada tapi dah rosak lepas Naz dok main – 3 tahun lepas. Haha..punya lama takda vakum lepas tu sebab dalam taknak Naz rosakkan vakum lain, setakat ni boleh lagi nak menyapu lap […]

Continue Reading
1 2 3 5