Review Hada Labo AHA BHA Cleanser

review Hada Labo AHA BHA Cleanser, glycolic acid

Post ini khas untuk berkongsi review Hada Labo AHA BHA Cleanser ni ya. Sebab ada beberapa lama tu kita teringin juga nak merasa produk yang ada asid ni tapi tengok The Ordinary pun ohemgee harganya. Mujurlah ada berdoa sikit nak merasa tu, esoknya pula Watsons buat sale. Manifestasi gitu alhamdulillah. Untuk bacaan menyeluruh tentang AHA dalam pencuci muka, baca sini. […]

Continue Reading

Review Vakum Philips Power Cyclone 5

Lepas beberapa ketika, review Philips Power Cyclone 5 ni tersedia dan dalam kesimpulan mudahnya Shai suka dengan vakum ni kerana beberapa faktor. Cerita asalnya, sebab sebelum ni vakum ada tapi dah rosak lepas Naz dok main – 3 tahun lepas. Haha..punya lama takda vakum lepas tu sebab dalam taknak Naz rosakkan vakum lain, setakat ni boleh lagi nak menyapu lap […]

Continue Reading

The Serai Cottage Hotel Review – Berbaloikah Untuk Keluarga?

the serai cottage review

Tempoh hari Shai dapat rezeki untuk berjalan-jalan sedikit ke Kuala Berang di Terengganu. Nak dijadikan cerita masa tu jugalah air takda jadi dalam setengah hari takda air di rumah (ala yang kes pencemaran tuu), esoknya dah terus gerak (dengan takat cuci muka je hahaha). Berlengas kau speeding kat LPT. Rilek lah sampai hotel boleh terus check in dan mandeyy.. šŸ˜› […]

Continue Reading

Review Maybelline Creamy Matte LipstickĀ 

lip matte, jual lip matte, maybelline creamy matte

Waktu sale Watson hari tu macam biasa shai akan meluru turun ke Watson dan belek apa-apa yang berbaloi beli masa sale (#saleislife). Mana tau yang sale tu ada dalam wishlist, takdalah rasa bersalah nak membeli sebab dah lama aim hehe.. Dan nak masuk dalam wishlist pun, lepas Shai dah fikir habis2 dan tengok kalau ada alternatif ke apa baru decide […]

Continue Reading
1 2 3 5