Review: Elianto Brilliant Riche Lip Color (Matte)

Asal dapat lip matte Elianto Brilliant Riche Lip Color ni daripada diskaun dalam Digi Rewards tu, itu pun sebab tertekan dekat butang ‘redeem’. kalau tak ambil barang tu kan, dia tetap bil kan jugak dalma bil internet kita bulan depan. Nak tak nak, gigih jugaklah pergi ke Mid Valley semata-mata nak tebus lip matte ni. XD Ok lah jugak, boleh […]

Continue Reading

Review Movie : Theory Of Everything

Baru nak buat review movie Theory Of Everything ni. Mungkin Shai agak ketinggalan nak tengok cerita ini (mana tak nya, movie ni tahun 2015 kot), namun lepas kematian Prof. Stephen Hawking baru Shai teringat dulu ada baca artikel tentang movie tersebut jadi Shai curious jugalah nak tengok. Serius, movie ni superb sangat2.

Continue Reading