Review Hada Labo AHA BHA Cleanser

review Hada Labo AHA BHA Cleanser, glycolic acid

Post ini khas untuk berkongsi review Hada Labo AHA BHA Cleanser ni ya. Sebab ada beberapa lama tu kita teringin juga nak merasa produk yang ada asid ni tapi tengok The Ordinary pun ohemgee harganya. Mujurlah ada berdoa sikit nak merasa tu, esoknya pula Watsons buat sale. Manifestasi gitu alhamdulillah. Untuk bacaan menyeluruh tentang AHA dalam pencuci muka, baca sini. […]

Continue Reading

Review: Elianto Brilliant Riche Lip Color (Matte)

Asal dapat lip matte Elianto Brilliant Riche Lip Color ni daripada diskaun dalam Digi Rewards tu, itu pun sebab tertekan dekat butang ‘redeem’. kalau tak ambil barang tu kan, dia tetap bil kan jugak dalma bil internet kita bulan depan. Nak tak nak, gigih jugaklah pergi ke Mid Valley semata-mata nak tebus lip matte ni. XD Ok lah jugak, boleh […]

Continue Reading

Petua Kulit Cantik yang Biasa Shai Guna

[Not a promotion post] Sebut pasal kulit cantik ni rasanya dah merata-rata produk yang ada.  Dari yang nak putih pinkish sampai ke hilangkan parut dan jeragat, as well as anything that falls in between. Dalam post ini Shai bukan nak cerita produk secara khusus dan promo, melainkan sekadar berkongsi apa yang Shai pakai selama ni untuk jaga kulit.  Lagipun Shai […]

Continue Reading