Panduan Ringkas Untuk Tuntutan Kemalangan Akibat Mabuk

Jika korang jumpa dari Google search, Shai assume ialah korang mungkin yang alami isu sebegini dan jika ya Shai doakan mudah dan cepat urusan korang nak tuntut kemalangan akibat mabuk. Kalau yang membaca Shai amat rekomen baca dan share agar ramai-ramai tahu apa yang perlu dan boleh dibuat (pada masa sama kita mintak jauhlah dari keadaan macam ni berlaku). Biasalah, […]

Continue Reading

10 Tip Turun Berat Untuk Perempuan

Perempuan. Kurus. Benda yang sentiasa bertindan antara dua kan đŸ˜› jadi tak perlu cerita panjang kita terus staright to the point untuk 10 tips turun berat dengan mudah untuk perempuan. Sebab lain orang lain cabarannya nak kurus, korang pilih salah satu dan cuba selama seminggu kalau nak percaya. đŸ˜€ Tips Kurus Untuk Perempuan Pemakanan Kurangkan Karbo Putih Ni aspek pertama […]

Continue Reading

Tips Doa Mustajab Sendiri Punya

tips doa mustajab

Tips doa mustajab berkait rapat dengan post tempoh hari yang Shai tulis tentang level up. Salah satu sebabnya dari amalan yang Shai buat harian. Ni bukan bermaksud nak kata amalan ini adalah yang mutlak nak capai hajat sebab bottom line is Allah yang pegang. Cuma, Shai nak berkongsi apa yang Shai buat, mana tau korang pun dapat idea untuk buat […]

Continue Reading

Soalan Yang Biasa Ditanya Ketika Diet Dan Kurus

Tak semua orang berpengetahuan dalam bidang kesihatan ni, tapi tak bermakna kita nak sihat kan; jadi dalam proses kurus mengurus ni pasti ada banyak soalan yang kita terfikir dan nak tahu kat mana penyelesaiannnya. Khusus dalam post ini, min senaraikan soalan yang biasa ditanya ketika diet dan kurus ini, untuk mudahkan rujukan korang.

Continue Reading
1 2 3 8