Personalized Gifts Dari Lovingly Signed Untuk Anak

lovingly signed, Baby, Gifts, Personalized, Personalised, Infants, Newborn, hamper gifts

Salam dan hello untuk pembaca Singapore! Ni bukan nak tegur dekat yang Singapore je pun, tapi nak share tentang satu gift service yang pada Shai sangat cute dan pastinya istimewa untuk anak (atau anak sedara ke, anak boss ke..) yang tersayang., iaitu Lovingly Signed. Lovingly Signed dari Hong Kong, dan webstore nya yang khusus di Singapura sediakan produk berbentuk barang […]

Continue Reading

Review Penggunaan Cloth Diaper- Selepas 3 Tahun

cloth diaper, review cloth diaper, jimat duit belanja anak

Dalam bermonolog sekejap teringat masa dulu Shai buat keputusan untuk gunakan cloth diaper (CD) untuk naz. Walaupun masa tu takda duit sangat awal2 bersalin tu tapi Shai keras gak nak menyimpan duit sebanyak/seboleh mungkin sampai cukup bajet nak mulakan koleksi cloth diaper untuk Naz. Jimat sampai rm1000, sapa tak nak kan? Baca lanjut sampai habis, ada link2 berkaitan untuk bacaan […]

Continue Reading

Review keyboard logitech MK315

keyboard, review, logitech, mk315

Post fresh review keyboard logitech MK315, lepas sekian lama survey keyboard nak ganti yang lama, akhirnya dapat juga beli lepas jumpa satu yang berkenan dihati, walaupun tak sama dengan apa yang diimpikan sebelum ini. Nak beli keyboard pun satu isu besar jugaklah, sebab kita bekerja banyak menaip, jadi nak elak jari jemari ni jadi lenguh lepas sekian lama menulis juga. […]

Continue Reading

Review Herbal Essences: Sale Dari Watson Dan Guardian 2019

Review Herbal Essences

Tempoh hari yang Shai kongsikan tentang upgrade diri, dalam erti kata dalam hidup ada fasa yang kita kena level up, ni lah salah satu rewardnya; dengan beli apa yang aku nak masa sale heheheā€¦. Tak tahulah mana datang angin dan ributnya, tapi timing Allah bagi perfectand convenient for me to spend something that I love without worry (okay, slightly less […]

Continue Reading