Terima Kasih Pembaca

Tanpa dijangka, ramai yang google dan share tentang blog kita yang tak seberapa ini. Ramai yang komen, wassap dan pm kepada Shai bertanyakan mengenai tips, cara dan coaching kurus secara personal.

Pertama sekali, Shai ucapkan terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Segala ilmu yang dinukilkan hanya untuk memudahkan anda untuk baca dan mendapat ilmu baru. Ramai yang mohon maklum balas dan Shai akan reply sebaik secepat mungkin ya.

Untuk memudahkan anda, boleh terjah entri ini untuk kenali dan fahami terma dan konsep dalam diet Atkins, serta apa yang perlu dilakukan sebelum bermula. Apatah lagi, pada yang masih menyusu bayi.

Khusus untuk yang ingin dapatkan hasil yang cepat/urgent (nak kawin ke, buat surprise kat laki ke), Shai sangat galakkan pengambilan supplemen seperti yang disenaraikan di sini.

Bukan sebab Shaklee ye, no-no..tapi Dr. Atkins sendiri galakkan tau, sebab dia tau, kita atkins2 pun, makan tak sempat nak cover semua nutrisi, lagi-lagi pada yang sibuk kerja.

Update terkini. Atas permintaan ramai dan feedback yang bertalu-talu; Shai sedang edit, tambah dan mantapkan lagi ebook Atkins untuk Ibu Menyusu, edisi ketiga dan terakhir.

Ebook ini agak tebal, dan lengkap untuk anda merujuk, tambah pengetahuan, serta gunakan alat/tools yang diperlukan untuk untuk capai berat ideal dan kekalkannya. Shai ulang, ebook ini agak tebal, agar membantu anda di mindset yang betul sebelum bermula proses kurus, selain memastikan ebook ini berbaloi dengan apa yang anda bayar. Jangan risau, harganya dah ditetapkan sebagai berpatutan dan pelaburan sekali seumur hidup.

Edisi Final dengan cover lebih mantap

Sementara dalam pembikinan, Shai amat alu-alukan feedback dan idea dari anda. Kalau ada cadangan boleh utarakan di komen (sila letakkan email yang biasa anda guna) dan yang bagi feedback tersebut akan dapat ebook ini secara percuma saja, sebagai menghargai jasa baik anda. Komen tersebut tidak akan dipublish demi menjaga privasi maklumat anda, jadi anda boleh share apa yang anda nak sangat2 ada dalam ebook ini, demi nak kurus.

Nota: Feedback yang betul2 dan ikhlas nak share lerr..kalau sekadar tangkap muat Shai bolayan

Mohon bersabar ya, terima kasih sekali lagi. 😉

signature mommylotte

Bacaan lanjut

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge