Skincare Untuk Kulit Kombinasi 2020

skincare untuk kulit kombinasi

Okeh, ni review dan update skincare untuk kulit kombinasi tahun ni, sebab Shai agak intentional untuk penjagaan kulit sekarang ni. Bab skincare ni sesuatu yang Shai dah amalkan lama dah, lagi-lagi sejak dapat set skincare pertama masa umur 12 tahun hehe.. dan pesen Shai ni, cari jalan untuk jimat sebanyak mungkin sebab skincare ni kalau dikira belanja boleh tahan banyak gak kalau nak […]

Continue Reading

Beza Essence, Serum, Dan Ampoule Untuk Kulit

Beza Antara Essence, Serum, Dan Ampoule Untuk Kulit

Tak macam dulu kalau kira skincare routine korang takat tiga benda je, sekarang berlambak jenis produk yang direkomen untuk tambah dalam rutin skincare – seperti essence, serum, dan ampoule – dan kadang-kadang mesti terfikir, apa beza essence, serum, dan ampoule dan perlu ke semua benda tu? Pada Shai mudah ja, sebab makin bertambah teknologi maknya makin banyak cara yang kita […]

Continue Reading

3 Tips Mudah Dan Bajet Untuk Kulit Sihat

tips kecantikan bajet, murah,

Banyak produk kecantikan untuk kulit kita dan pada masa sama shai personally fikir penjagaan untuk kulit sihat pun penting juga. Sebab dari kulit sihatlah akan nampak kulit cantik kan. Dan bagusnya, nak dapatkan kulit sihat pun tak susah atau mahal mana, asalkan konsisten sampai menampakkan hasil, dan teruskan untuk maintain agar kulit kekal sihat. Caranya? 3 Tips Mudah Dan Bajet […]

Continue Reading