Buku Teks Pendidikan Khas [Link]

buku teks pendidikan khas

Post ini mengumpulkan pautan ke sumber dan bahan pembelajaran untuk anak. Alang-alang kita dah ada ni kita sharing-sharing sekali lah ye dok. Klik link dekat sini ya.

Nota: Senarai ni baru sahaja dimulakan dan not exhaustive jadi kalau korang nak tolong update list pun boleh di komen ya. Senarai ni dikumpulkan seiring dengan progress Naz maka apa sahaja yang Shai guna untuk homeschool Naz, akan dikongsikan di sini (mahupun di youtube atau tik tok kita < masih di peringkat awal jadi tak banyak video. Nak follow/subscribe siap2 pun amat dialukan). Search ja nama shairyan nanti jumpalah tu 😀

Pautan Ke Website Pembelajaran

Yang ni ada link buku teks Pendidikan Khas seperti yang ditunjukkan di bawah. Ada Pendidikan Khas Tahun 1,2,3,6, dan Tingkatan 1,2,3,4

Sini pula link yang Shai kumpulkan sendiri, mengikut progress Naz, klik link google drive ni dan download lah ya. Komen sini kalau tak jadi ke apa okeh.

Bacaan lanjut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge