Panduan Kurus: Weightloss Workbook Untuk Ibu Menyusu

 

Adakah anda alami masalah sebegini?

Tak pasti makanan apa yang sesuai ketika berdiet

Takut nak diet sebab kena ikat perut dan tahan lapar

Berat badan naik mendadak kebelakangan ini, stress sampai moody memanjang je

Jika ada, jangan risau kerana ramai alaminya seperti anda. Malah Shai sendiri juga. Kerana itu Weightloss Workbook Untuk Ibu Menyusu ini dihasilkan, khusus untuk anda.

panduan kurus, berat naik mendadak, nak diet selamat, turun 10kg, turun 5kg
Cover panduan kurus untuk ibu menyusu

Apakah Weightloss Workbook Untuk Ibu Menyusu?

Ia adalah satu bentuk panduan kurus yang mudah dan lengkap, yang Shai hasilkan khusus untuk ibu yang masih menyusu atau mempunyai anak kecil lagi, yang ingin mendapatkan berat badan ideal yang mantap, dengan selamat.

Panduan ini, Shai hasilkan daripada pengalaman sendiri, dan juga pengalaman konsultasi dan coaching (secara berbayar dan juga percuma melalui group whatsapp sebelum ini) yang rata-ratanya ibu yang masih bf dan/atau anak kecil berderet lagi.

Yang masalah tadi baru sikit sebenarnya.

Yang banyak lagi isu bab kurus ni, sebab ibu zaman sekarang ni sibuk tak kiralah yang duduk di rumah atau yang bekerja. Mana nak sediakan keperluan anak, suami, dan uruskan rumah sampai takda masa untuk diri sendiri. Sudahnya makan tak terjaga sangat, dalaman kita jadi bercelaru, akhirnya berat badan naik macam kena pam tanpa sedar.

Sebab sibuk itu perkataan yang sinonim sangat dengan ibu/mak kan?Huhu.. -.-

Itulah isu yang Shai sendiri alami, dan Shai yakin ia isu yang amat biasa di kalangan ibu-ibu, betapa besarnya kekangan yang ada dalam mendapatkan balik berat ideal seperti zaman anak dara kembali.

Dan bayangkan, ada yang Shai konsult masa grup coaching tu, berhabis dekat RM3K untuk program kurus..sayangnya tak jadi juga. RM3k boleh buat macam-macam tu.huhu..

Apa Yang Saya Akan Dapat Dengan Panduan Kurus Ni?

Kerana itu, Weightloss Workbook Untuk Ibu Menyusu dihasilkan untuk memudahkan anda, dalam proses kurus ini. Dalam panduan 90++ mukasurat ini, anda akan dapat:

 1. Menu yang lengkap untuk anda ikuti sepanjang proses kurus, tamabahan dengan panduan ketika makan di luar, menu atkins fasa 1, serta panduan berdiet ketika berpuasa.
 2. Tips-tips yang shai sendiri amalkan dan kongsikan dalam mentee coaching sebelum ini, dalam cara mencapai cara membuang lebihan berat badan dengan cepat dan selamat
 3. Rutin senaman yang sesuai dengan ibu menyusu, khususnya jika anda masih alami masalah otot rahim kembang (tak ramai yang sedar tentang isu ini)
 4. Jadual, pelbagai toolsย yang anda gunakan untuk rekod sepanjang proses kurus ini
 5. Konsultasi dengan Shai pada peringkat awal, untuk mencari penyelesaian kurus untuk anda dengan lebih terperinci

Saya Sesuai Ke Nak Gunakan Panduan Kurus Ini?

Ya, jika anda ada ciri-ciri berikut:

 • Anda seorang ibu yang sedang bf anak (tajuknya pun Ibu Menyusu hehe)
 • Anda seorang ibu yang ada anak kecil
 • Berat badan anda naik mendadak kebelakangan ini, boleh kata sejak selepas bersalin lagi
 • Ada bahagian yang berselulit, kulit mengelupas, dan/atau gatal-gatal
 • Anda rasa letih takda tenaga, moody memanjang
 • Anda nak diet, tapi anda betul-betul tak tahu cara yang sesuai dengan tubuh dan situasi anda
 • Anda save banyak workout challenge, resipi diet tapi tak pernah ikut/buat pun

Jika anda ada ciri-ciri sebegini, bererti panduan ini amat sesuai dengan anda. Tiap-tiap muka surat ini akan selesaikan masalah-masalah nak kurus yang disebutkan tu.ย 

panduan kurus, diet selamat, turun 10kg, turun 5kg
Antara sebahagian kandungan panduan kurus untuk ibu menyusu ini. Banyak kan? Sebab nak bagi selengkapnya untuk anda ๐Ÿ˜€

Ada Extra Melalui Weightloss Workbook Untuk Ibu Menyusu

Dan panduan kurus untuk ibu menyusu ini bukan sekadar satu panduan ja, kerana anda dapat extra lagi seperti

1) konsultasi dengan Shai pada peringkat awal, untuk memahami penggunaan ebook ini (sebab nak pakai lama, untuk hasil berat badan yang kekal).

2) Panduan ini hanya beli sekali sahaja, dan anda download menggunakan link yang sama apabila Shai update ebook ini secara berkala (tak perlu bayar lagi untuk edisi baru). Jadi lama-kelamaan pengunaan panduan ini bernilai 1 sen gitu juga sebenarnya.

3)ย (TAWARAN BOLEH TAMAT BILA-BILA MASA) ย anda boleh claim refund RM20 semula jika anda berikan testimoni/feedback kepada Shai dalam masa 30 hari. ๐Ÿ˜€

Syarat claim akan Shai emelkan sekali dengan pembelian ebook ini, untuk memudahkan anda ๐Ÿ˜€

Okeh, Saya Nak Beli Weightloss Workbook Untuk Ibu Menyusu, Berapakah Harganya?

Harga untuk panduan lengkap ini, hanya RM40 sahaja, sekali bayar. Dan anda boleh claim refund RM20 semula jika anda berikan testimoni/feedback penggunaan panduan ini kepada Shai dalam masa 30 hari*.

Bonus Dengan Panduan Kurus Ini

Khusus untuk yang dapatkan siri Weightloss Workbook ini, anda boleh dapatkan panduan ekstra khas untuk berpuasa dengan harga RM10 sahaja (beli sekaligus, bukan asing-asing ya).

panduan kurus, puasa, panduan kurus, nak diet selamat, turun 10kg, turun 5kg
Panduan ini khusus dan lengkap mengenai aspek kurus berpuasa, untuk diet dengan lebih selamat. Klik sini untuk baca lebih lanjut panduan ini

Jadi dengan harga panduan tersebut dengan siri Weightloss Workbook hanya RM50 sahaja berbanding RM60 jika beli asing-asing.

Jika anda nak dapatkan kembali berat badan ideal seperti zaman muda-muda, Shai yakin, Weightloss Workbook Untuk Ibu Menyusu boleh bantu anda sebagaimana ia membantu ibu-ibu yang lain sebelum ini. ๐Ÿ˜€

Pilihan nak kurus semula, ada di tangan anda, RM40 sahaja yang anda boleh pakai sampai bila-bila berbanding RM3k untuk program kurus weight management yang ada

Baik Shai, Saya Beli Dan Shai Bantu Saya Ya

Untuk bermula, ikuti 2 langkah ini sahaja.

Hanya whatsapp KOD ‘WW IBU MENYUSU’ ke nombor whatsapp Shai ke 017-9153260 ย untuk bermula. Tunggu ja, Shai akan wassap korang untuk sesi kurus-mengurus ๐Ÿ˜€

Sekiranya ada pertanyaan, boleh aja komen di bawah post ini dan admin akan reply dengan segera. ๐Ÿ˜€

*maaf ya, CIMB takda buat masa sekarang ni, nanti Shai buat tau-.-

[wpforms id=”534″]

Anda bersedia nak dapatkan berat badan ideal tahun ni? ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge