Big Why Kami, Untuk Anda

Tujuan utama laman ini diadakan adalah untuk menjadikannya sebagai rujukan khusus untuk ibu dan wanita, dalam satu tempat.

Kerana kami percaya, ilmu kewanitaan, keibuan, dan aspek kesihatan sentiasa bertambah dan berubah, maka untuk memudahkan pembaca yang memerlukan ilmu tersebut, sebaiknya hanya dengan satu klik sahaja.

Dan pastinya, semua wanita berhak untuk mendapat peluang untuk sihat, aktif, dan cantik, selaras dengan impian hidup mereka.

Kami berusaha membangunkan laman rujukan ini agar anda tidak ada halangan lagi untuk menjadi seperti yang anda impikan

Makluman

Oleh kerana laman ini masih diperingkat awal, page ini akan dikemas kini dari masa ke semasa, untuk reflect misi dan visi yang dipegang, untuk manfaat semua.  Stay tuned!

Penafian

Segala pengisian yang terkandung dalam laman mommysado.com ini adalah sebagai perkongsian, panduan umum, dan ilmu yang boleh berubah dan bertambah dari masa ke semasa, dan tidak boleh digunakan sebagai gantian kepada nasihat/pemeriksaan doktor dan pihak professional yang berkaitan.

Kami berusaha memastikan pengisian dan artikel yang dimuatkan dalam laman ini menggunakan tatabahasa (dalam kedua-dua Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris)  dengan bahasa aras tinggi, setepat yang mungkin. Namun pengecualian diadakan untuk menjadikan setiap perkongsian bersifat santai dan terbuka agar diterima ramai. Pengecualian ini lebih ditekankan dalam blog post/artikel di kategori personal.