Top Post 2019

Tamat 2019 ni dan serius tahun ni antara tahun yang pada Shai sangat seronok (in terms of exciting) dan ia seperti ditulis dalam salah satu post seperti yang ni. In any case, Shai nak recap post terbaik tahun 2019 dan sedikit sebanyak ia memberi gambaran post apa yang yang korang suka dan bermanfaat sekali. ­čśÇ Klik gambar untuk baca ya. […]

Continue Reading

´╗┐Punca Berat Badan Statik Berlaku Bila Berdiet

Ada beberapa punca berat statik yang kita kena alert agar bila ia berlaku, kita tahu macam mana ia datang, dan (haruslah) apa yang kena dibuat agar kita boleh skip fasa tersebut. Sebab apa, kalau dah statik, kita berpantang diet macam mana pun, berat tetap tak berubah untuk kita capai berat target kita. Kan leceh tu? Juga dikenali sebagai weight loss […]

Continue Reading