Buku Teks Pendidikan Khas [Link]

buku teks pendidikan khas

Post ini mengumpulkan pautan ke sumber dan bahan pembelajaran untuk anak. Alang-alang kita dah ada ni kita sharing-sharing sekali lah ye dok. Klik link dekat sini ya. Nota: Senarai ni baru sahaja dimulakan dan not exhaustive jadi kalau korang nak tolong update list pun boleh di komen ya. Senarai ni dikumpulkan seiring dengan progress Naz maka apa sahaja yang Shai […]

Continue Reading

Tips Untuk Gastrik Yang Utama Untuk Kesihatan

tips untuk gastrik

Tips-tips untuk gastrik yang dikongsikan dalam blog post ni pada kita adalah antara tips yang elok kita pegang sebagai kunci. Sebagaimana gastrik yang bermula dari perut yang memerlukan kita jaga pemakanan, macam tu juga dengan jenis makanan yang kita perlu pilih yang sesuai dengan gastrik yang kita alami.  Walaupun lain orang lain lain pantangnya dalam gastrik ni (berdasarkan konsultasi/testimoni yang […]

Continue Reading

Amanah Kepada Anak

Kejadian yang berlaku tempoh hari tentang budak kecil bernama Amir ni tarik perhatian satu Malaysia juga walaupun sibuk dengan pkpkpppp (apa entah tak ingat dan hampir tak peduli pun). Dan post ni sesuatu yang Shai dah fikir lama nak tulis tapi dah kes ni berlaku eloklah tulis serba sedikit dari apa yang kita tahu.  Bukan tahu secara spesifik dari kisah […]

Continue Reading

Facebook Page Kena Hack- Duit Hilang Dapat Balik

scam, facebook page, hack

Kes Facebook page kena hack ni, sebagai perkongsian untuk korang jugak agar sentiasa beringat dan berhati-hati. Shai nak share ni sebab rasa terkejut tu masih ada. Jadi tunggu kes dah betul-betul setel baru boleh share dekat sini. Fuh.. Bagaimana Bermula Ceritanya takda apa yang dramatik sangat pun; masa tu Shai nak bershopping sikit apa yang ada dalam ‘like’ dekat shopee […]

Continue Reading
1 2 3 94