Regresi Autisme – Tips Untuk Elak dan Rawatannya

regresi autisme

Regresi autisme ni suatu aspek yang sentiasa kita perhatikan untuk anak dan jujurnya, seboleh-boleh tak nak berlaku keadaan tersebut. Memang doa sangat jangan berlaku dekat Naz sebab bukan sahaja kena ulang ajar lagi sekali, kalau regresi berlaku waktu kita tak ada macam mana? Maksud Regresi Autisme  Ikut pembacaan dan kajian yang kita buat, regresi autisme ni suatu keadaan dimana anak […]

Continue Reading

Lalang Yang Toksik

Sebenarnya isu ini telah lama berlaku dan sedikit sebanyak kita rasa tak perlu nak panjangkan atau bangkitkan. Cuma tu lah, lihat keadaan sekarang macam tak berubah nak tak nak kena suarakan juga sebagai satu ‘call out’ agar keadaan jadi lebih baik lepas tu, atau sekurang-kurangnya orang akan ambil tindakan aktif dan lebih kritis dengan info yang ada depan matanya. Asal […]

Continue Reading

3 Manfaat Minecraft Yang Utama Untuk Anak

Manfaat permainan Minecraft ni antara benda yang kita nampak dekat anak kita, setelah saban hari main permainan ni. Ye, kitaorang memang lambat dengan trend Minecraft ni yang dah berzaman, tapi tu lah baru tahun ni Naz menunjukkan minat dekat permainan ni yang kita belilah game ni versi penuh sebagai hadiah hari jadinya. Dah 4 bulan pun masih main lagi permainan […]

Continue Reading

Senarai Resipi Perapan Ayam Bakar Air Fryer

Dalam post ni Shai kumpulkan terus resipi ayam bakar air fryer ni. Serius, air fryer ni sangat memudahkan, malah lebih mudah dari menggunakan oven pada pandangan kita – sebab senang nak membasuhnya. Okeh, kita straight to the point senarai resipi perapan ayam menggunakan air fryer yang kita biasa buat. Nota: suhu dan tempoh ni kita gunakan berdasarkan beberapa kali test […]

Continue Reading
1 2 3 97