Teknik Urus Masa Dengan Pomodoro

Seperti dalam post terdahulu ada Shai beritahu yang dengan teknik urus masa sekarang ni, ¬†Shai uruskan pelbagai bisnes, freelance writing, konsultasi untuk supplemen (selalunya untuk gastrik dan atkins, tak tahu kenapa. Hehe), dan juga build 2 jenis bisnes, melalui 3 blog berbeza. Dan salah satunya ialah blog ini lah. Ada Pelik macam mana Shai uruskan semua ni, yang belum kira […]

Continue Reading

Cerita Periuk

Akhirnya berganti periuk nasi baru. Jenama Nuodi tu,dibeli di Giant Rawang pada hari kedua datang ke sebelah pantai barat dengan takda apa2 melainkan barang2 disumbat dalam kereta wira. Lepas confirm sewa rumah di Bkt Beruntung,terus pergi bandar untuk cari barang keperluan paling asas,salah satunya periuk nasi.

Continue Reading