Senarai Resipi Diet Atkins Simple Fasa 1

Senarai-Resipi-Simple-Atkins-Fasa-1 mommyloyye

Senarai resipi diet atkins yang dikumpulkan khas untuk elak anda termenung panjang nak memikirkan apa yang perlu dimakan sepanjang diet. Save blog post ini (tekan CTRL+D) atau share aja di facebook anda untuk rujukan semula kerana senarai ini akan di update berterusan jika Shai ada resipi baru yang nak tambah. Sesuai untuk fasa 1 dan ke atas.

Continue Reading

Mula Memasak Lepas Tercabar Tengok Masterchef

Baca headline tu konfom korang rasa a bit skeptical – saya boleh bayangkan – tapi  tak mengapa kerana jawapan kepada persoalan dan pertanyaan yang bermain di minda ada jawapannya.  Lepas baca konfom korang terkejut punya lah. Oke, sebermulanya kisah (yang dipendekkan sedikit) masa kita preggy tu kita dok kat rumah mentua. Masa tu masih lagi awal2 bulan, orang kata masih […]

Continue Reading