Ke Ikea 4 Nov

“Asyik-asyik g ikea je…” apa yang mama cakap masa kita bgtau p mana. Heh heh.. sejak duduk di luar kawasan KL ni, Ikea ni lah jadi salah satu tempat jalan-jalan untuk 1 family (selain itu, pool kat depan KLCC tu). Memandangkan hari Ahad ini kena menghadiri bengkel nutrisi + weekend ni memang Naz tak dapat nak p mana-mana + kawan-kawan ada […]

Continue Reading

Syukur..anakku cepat tangkap ilmu dari dulu

Suatu ketika dulu saya sangat runsing dan bertambah2 susah hati bila orang sibuk bertanya “anak tak berjalan lagi ke” “anak tak bercakap lagi ke ni” “anak saya umur 10 bulan dah jalan”.. Aduhai..saya seorang ibu, mestilah nak yang terbaik untuk anak, nak kan dia berjalan, bercakap, panggil ummi abah dan tunjuk apa yang dia mahu tanpa sekatan.. Tapi di mana […]

Continue Reading