Tentang Duit

Isu duit, dari mana nak mula ya? Banyak benda yang boleh diperkatakan tentang duit dan pelbagai tips, pandangan, dan idea yang orang nak kongsikan tentang duit. Agaknya kan, selagi hari akhir tak sampai lagi dan kita takkan habis cerita/fikir tentang duit kan. Tapi tu lah, dalam dunia ni, duit pun perlu juga untuk teruskan hidup. Cuma beza di sini, adalah mindset […]

Continue Reading

Tips Doa Mustajab Sendiri Punya

tips doa mustajab

Tips doa mustajab berkait rapat dengan post tempoh hari yang Shai tulis tentang level up. Salah satu sebabnya dari amalan yang Shai buat harian. Ni bukan bermaksud nak kata amalan ini adalah yang mutlak nak capai hajat sebab bottom line is Allah yang pegang. Cuma, Shai nak berkongsi apa yang Shai buat, mana tau korang pun dapat idea untuk buat […]

Continue Reading