Tips Alami Untuk Rawat Rambut Gugur

tips rambut gugur, rambut luruh

Isu yang Shai alami kebelakangan ini, rambut gugur meraban sampai leceh nak menyapu. Rambut yang gugur tu sebenarnya normal, kalau takat sehelai dua sehari tapi kalau berpuluh yang luruh dan senang tercabut dari akarnya bila kita sikat tu masalah namanya. Tu lah, likely sebab sibuk bekerja kebelakangan ini (perasan tak Shai tak update setiap isnin sebelum ni?) Jadi punyalah nak […]

Continue Reading

Rutin Mekap Dan Penjagaan Kulit Yang Pantas Untuk Ibu

Rutin penjagaan kulit yang pantas untuk kita ni kalau boleh hanya satu produk kita dapat jaga kulit dan dengan mekap full dalam satu minit ja kan? Ha..mimpilah begitu.┬áTengok banyak-banyak mekap tutorial yang ada dekat insta terfikir juga bila lah nak ada masa mekap2 mcm tu. Berapa banyak produk yang digunakan pula, dah berapa lapis untuk pastikan muka takda cela nampak […]

Continue Reading